Tapanilan kylätila

Perhekahvilan ensimmäinen leikkijä syksyllä 2020

MLL Tapaninkylän ja Kylätilan järjestämä perhekahvila.

Keskiviikkoisin klo 9.30-12.00, Veljestenpiha 9

Sisäänkäynti tien puoleisesta päädystä, rattaat voi jättää tällä seinustalle. Sisäänkäynnissä on portaat.

Perhekahvila on vapaamuotoinen, rento kohtaamispaikka, joissa on leikki- ja juttuseuraa! Vertaistuella, jota vanhemmat voivat toisilleen antaa on iso merkitys.

Perhekahviloissa on tarjolla pientä välipalaa kahvia/ teetä ja koko perheelle sopivaa pientä syötävää vapaaehtoista maksua vastaan. 1,50€/ perhe.

Vetäjät ja MLL Tapaninkylän yhdistys voivat järjestää myös ohjattua toimintaa perhekahvilassa. Kuten askartelua, musiikkia, liikuntaa, tuote-esittelyitä, miniluentoja jne.

Covid19- tilanteen vuoksi huolehditaan tilojen puhdistuksesta ennen ja jälkeen perhekahvilan, sekä tarjolla on käsidesiä ja hyvät pesupisteet.

Tulethan vain terveenä perhekahvilaan!

Kylätilalla on isot tilat, joten emme lähde rajoittamaan kävijöiden määrää. Tilanteen huomioonottaen toivomme, että ryhmää voisi hyödyntää väkimäärän seuraamisessa.

Perhekahvilalla on oma Facebook-ryhmänsä: https://www.facebook.com/groups/kylatilanmllperhekahvila

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat kahvilankävijät!

Lisätietoja: tapaninkylan.yhdistys(at)mll.fi