Tietoa Tapaninkylän paikallisyhdistyksestä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys on perustettu vuonna 1992 ja sen toimialueena on pääsääntöisesti Tapaninkylän, Tapaninvainion, Tapanilan, Siltamäen ja Suutarilan kaupunginosien muodostama alue Koillis-Helsingissä. Yhdistyksellä on noin 400 jäsentä.

Yhdistys toimii alueen lapsiperheiden puolestapuhujana sekä tärkeänä osallistumis- ja vaikuttamiskanavana.

Yhdistys järjestää suosittuja musiikkileikkikouluja eli muskareita leikkipuisto Kesannon tiloissa sekä kuvataide/keramiikkakerhoja koululaisille Töyrynummen koululla.

Yhdistys tarjoaa vertaisryhmätoimintaa perhekahviloiden muodossa. Perhekahvilat Fallkullan kotieläintilalla sekä Kesannon, Tervapääskyn ja Jalopeuran leikkipuistoissa tarjoavat kukin kerran viikossa mahdollisuuden tavata alueen muita vanhempia lapsineen.

Yhdistys vuokraa kantorinkkaa ja kantoliinaa.

MLL Tapaninkylä järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia ja kirpputoreja.

Yhdistys järjestää alueella suojatiepäivystyksen koulujen alkaessa elokuussa.

Jäsenmaksu vuonna 2017 on 25 euroa. Alle 18-vuotiaat jäsenet ovat maksuttomia.

Yhdistyksen säännöt on uudistettu vuonna 2014.

Yhdistyksen kevätkokoukseen ja syyskokoukseen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Hallituksen kokoukset pidetään leikkipuisto Kesannossa