Vaihtuva kuukausittainen tarjoustuote
sisääpääsy -10%

Jäsenedut

MLL Tapaninkylän paikalliset jäsenedut

Uusia paikallisia jäsenetuja tarjoavat Mosa Interiors ja Rönttösrouva-kahvila.

Molemmat liikkeet löydät Tapanilan aseman läheltä, Mosa Interiorsin osoitteesta Viertolantie 2-4 ja Rönttösrouvan Päivöläntie 24.

Mosa Interiors: kerran kuussa -20% alennusta yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta.

Rönttösrouva: kuukausittain vaihtuva tarjous. Tässä lähikuukausien tarjoukset:

heinäkuu: mansikkakermakakut -10% (koot 6-30h).

elokuu: riisipiirakka 10kpl/8 euroa, käsintehnyt, täysmaitoon leivotut riisipiirakat.

syyskuu: juureenleivotut hiivattomat vehnäleivät 4 e, makuina natural, pellavansieman ja karpalo.

Confetti Vantaa juhla- ja askartelutarvikeliike (Tammiston Lidlin vieressä) -10% kaikista tuotteista, paitsi elintarvikkeista.

Valtakunnalliset jäsenedut

Katso kaikki valtakunnalliset jäsenedut sekä etukohtaiset koodit ja ohjeet MLL:n liiton verkkosivuilta

Tekemistä ja nähtävää

Tiedekeskus Heureka Vantaalla tarjoaa 10 %:n alennuksen pääsylipuista

VIHTI miniland tarjoaa MLL:n jäsenille kaikki normaalihintaiset tuotteet ja palvelut -10 %:

Tuote-etuja

Tohvelisankari.fi-verkkokauppa tarjoaa 20 % alennuksen kaikista tuotteista

Jesper Junior lastenvaateliikkeet tarjoavat 10 % alennuksen normaalihintaisista tuottesta

Lastentossut.fi-verkkokaupassa 10 %:n alennus.

Oppi& Ilo -nettikaupasta  10 %:n alennus.

Leikkien.fi-verkkolelukaupan ja Outlet-myymälän tuotteista 10 %:n alennus.

Vapaa-ajan etuja

Ranuan eläinpuistoon pääsylippu ryhmälipun hinnalla kesäkaudella 1.4.-30.9.2017

Kuortaneen Urheiluopisto tarjoaa MLL:n jäsenille -15% majoituksesta ja majoittuvista liikunnallisista perhekursseista

Matkailukeskus Pajarinhovi tarjoaa - 20 % alennuksen normaalihintaisesta majoituksesta, pääsylipuista kylpylään ja Kiteen eläinpuistoon

City Car Club -yhteiskäyttöautopalvelu tarjoaa yhden kuukausimaksun veloituksetta (arvo jopa 50 e)

Maailmanlaajuisesti toimivan Herz Autovuokraamon normaaleista vapaa-ajan hinnoista 10 - 15 %:n alennus maailmanlaajuisesti.

Katso myös muut hotelli-, risteilyedut!

Perhelomista -15% Kuortaneen urheiluopisto
Kotimaiset leikkimöki -15% Luoman Puutuote Oy