Uusi perhekahvila käynnistyi Tapanilan kylätilalla!

4.9.2020

MLL Tapaninkylä ja Tapanilan Kylätila järjestävät yhdessä perhekahvilan keskiviikkoisin kello 9.30-12!

MLL Tapaninkylän ja Kylätilan yhdessä järjestämä perhekahvila aloitti toimintansa 2.9.2020. Perhekahvila kokoontuu Tapanilan Kylätialla (Veljestenpiha 9). Perhekahvilaan saa tulla oman aikataulunsa mukaan ja viipyä sen aikaa, kun mukavalta tuntuu.

Sisäänkäynti Kylätilalle tapahtuu tien puoleisesta päädystä. Rattaat voi jättää tälle seinustalle. Sisäänkäynnissä on portaat. Kylätilan väki vinkkasi, että itkuhälyytitmet ovat yleensä kantaneet hyvin ulkoa sisälle. Voit siis saapua paikalle myös nukkuvan lapsen kanssa.

Perhekahvila on vapaamuotoinen, rento kohtaamispaikka, joissa on leikki- ja juttuseuraa! Vertaistuella, jota vanhemmat voivat toisilleen antaa on iso merkitys.

Perhekahviloissa on tarjolla pientä välipalaa kahvia/ teetä ja koko perheelle sopivaa pientä syötävää vapaaehtoista maksua vastaan. 1,50€/ perhe.

Vetäjät ja MLL Tapaninkylän yhdistys voivat järjestää myös ohjattua toimintaa perhekahvilassa. Kuten askartelua, musiikkia, liikuntaa, tuote-esittelyitä, miniluentoja jne.

Covid19- tilanteen vuoksi huolehditaan tilojen puhdistuksesta ennen ja jälkeen perhekahvilan, sekä tarjolla on käsidesiä ja hyvät pesupisteet.

Tulethan vain terveenä perhekahvilaan!

Kylätilalla on isot tilat, joten emme lähde rajoittamaan kävijöiden määrää. Tilanteen huomioonottaen toivomme, että ryhmää voisi hyödyntää väkimäärän seuraamisessa.

Perhekahvilan ensimmäinen leikkijä