MLL Tapaninkylän yhdistys mukana Hiidenkiven peruskoulun syyshulinoissa

17.11.2018

MLL Tapaninkylän yhdistys kutsuttiin mukaan Tapanilan Hiidenkiven peruskoulun hulinoihin lauantaina 17.11. kun koululaiset 1.-9. luokkaan viettivät koulupäivää tehden sisään yhden vapaapäivän.

Yhdistyksen kanssa Tapanilan alueen yhteistyötahoja edustivat Helsingin kaupungin nuorisotyö ja Malmin seurakunta.

Oppilaille oli järjestetty monenlaista ohjelmaa. Oppituntien lisäksi oli ammatteihin tutustumista ja nuoremmille esiintyi taikuri.

Tapahtuma oli oiva tilaisuus esitellä yhdistyksen kurssitarjontaa, kertoa toiminnasta, jututtaa vanhempia, opettajia sekä koululaisia. Hyviä keskusteluja saimmekin aikaan alueen turvallisuudesta ja siitä miten voisimme jatkossa verkostoitua eri yhteistyötahojen kanssa ja edistää yhteisiä asioista lasten ja nuorten näkökulmasta.