Äiti -tytär -ryhmä toteutettiin Tapanilassa ensimmäistä kertaa

8.3.2018

Vuoden alusta ensimmäistä kertaa toteutettu MLL Tapaninkylän yhdistyksen äiti-tytär -kurssiille oli kysyntää. Ryhmä täyttyi nopeasti ja kaikkia halukkaita vanhempi -lapsi -pareja ei voitu ottaa edes mukaan.

"Minulla oli mielessäni pitkään ajatus siitä, että alakouluikäisten tyttöjen ja äitien yhteyttä olisi tärkeää vahvistaa ennen murrosiän karikoita. Niin yhteys hyvänä säilyisi murroiässäkin, " sanoo äiti-tytär-ryhmän ideoija ja vertaisohjaaja Sanna Hiltunen, itsekin koululaisen äiti. Ryhmää ideoitiin loppuvuodesta 2017 ja kun mukaan saatiin tanssipedagogi Sonja Elonen. ryhmän sisältö alkoi muotoutua. 

Ryhmän tarkoituksena oli olla voimauttava ja kannustava tuki alakouluikäisten tyttärien kasvamisessa ja tunnistaa vahvuuksia ja antaa henkisiä työkaluja. Tavoitteena oli löytää voimavaroja ja yhteisiä asioita arjesta. Ryhmään tärkeänä osana kuului tanssipedagogi Sonjan terapeuttinen tanssi ja illan lopuksi oli vielä rentoutus. 

Toista on ryhmää on toivottu ja sitä ollaan suunnittelemassa, mutta sitä millaisessa muodossa toimintaa jatketaan, ei ole vielä varmuutta. 

 

Ryhmälaisten palautekanava:

Äiti-tytär kurssi