Mukaan toimintaan

MLL:n Tapaninkylän paikallisyhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja siksi kaikki uudet aktiivit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan.

Toiminnassa voit olla mukana vapaaehtoisena muun muassa hallituksessa, perhekahvilavastaavana, suojatiepäivystäjänä sekä erilaisten tapahtumien ja tempausten järjestelyissä.

Perhekahviloiden vetäjinä toimii yleensä 2-3 aktiivista perhekahvilassa kävijää. Toiminnasta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä oman kahvilansa nykyisiin vetäjiin tai hallituksen vertaisryhmävastaavaan.

Tapahtumien järjestelyissä on mukana talkoorinki, johon otetaan mukaan uusia vapaaehtoisia. Talkoorinkiin ovat tervetulleita kaikenikäiset, myös nuoret ja esimerkiksi kylämummo- tai kylävaaritoimintaa harkitsevat. Talkoorinkiin mukaan lähteminen on helppo tapa tutustua yhdistyksen toimintaan, eikä se vaadi pitkäaikaista sitoutumista. Voit liittyä mukaan talkooringin facebook-ryhmään "MLL Tapaninkylän talkooaktiivit" tai lähettämällä sähköpostia tapaninkylan.yhdistys(at)mll.fi.

Yhdistyksen viralliset kokoukset pidetään keväällä huhtikuussa ja syksyllä marraskuussa. Syksyisessä vuosikokouksessa valitaan muun muassa seuraavan vuoden hallitus. Yhdistyksen hallitus kokoontuu kerran kuussa. Kokoukset ovat avoimia yhdistyksen jäsenille ja myös lapset ovat tervetulleita mukaan kokouksiin. Hallitustyöskentelystä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan tai muihin hallituksen jäseniin.

Hallituksen jäsenet ja varajäsenet sekä perhekahviloiden vetäjät saavat työpanoksestaan pieniä kiitoksia kuten mahdollisuuden tuoda maksutta myytävää hallituksen pöytään yhdistyksen järjestämissä kirpputoritapahtumissa.

MLL:n toiminnassa voi toimia vapaaehtoisesti myös valtakunnallisella tai piiritasolla. Lisätietoa näistä vaihtoehdoista löytyy MLL:n nettisivuilta sekä Uudenmaan piirin nettisivuilta.