Tulisitko vapaaehtoiseksi?

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Hallinnon pyörittäjä

Oletko taloushallinnon osaaja, tiedätkö työnantajatoiminnasta, tunnetko järjestötoimintaa?

Tai oletko halukas oppimaan uutta? Innokas ja oma-aloitteinen?

Tule hallituksen jäseneksi tai toiminnantarkastajaksi! Hallituksen jäsenet valitaan kahden vuoden toimikaudeksi ja hallituksen varajäsenet sekä toiminnantarkastajat vuoden toimikaudeksi. Valinnat tehdään yhdistyksen syyskokouksessa. Hallituksen jäsenen ja varajäsenen on oltava MLL Tapaninkylän jäsen.

MLL Tapaninkylän sydän on sen hallitus. Hallituksen kokouksista alkaa yhteinen unelmointi ja sinne päättyvät myös yhteiset kokemukset. Ilman hallitusta ei ole yhdistystä eikä mikään toiminta ole mahdollista, jos yhdistyksen toimintaedellytykset eivät täyty. Hallituksen jäsenet toimivat suurella sydämellä ja mahdollistavat yhdistyksen jatkuvuuden siten, että MLL:n toiminta lapsiperheiden hyväksi jatkuu sukupolvelta toiselle.

Hallituksen jäsenet ovat tyypillisesti alueen pienten lasten vanhempia ja hallitus kokoontuu säännöllisesti kuukausittain. Mukaan voi tulla, vaikka ei vielä tuntisikaan yhdistyksen toimintaa pitkältä ajalta.

tapaninkylanyhdistys(@)mll.fi