Vuokraustoiminta

Yhdistyksemme vuokraa kantorinkkaa, kantoliinaa sekä matkasänkyä.

Tuotteen vuokra maksetaan aina etukäteen koko sovitulta vuokra-ajalta. Lisäksi vuokrauksen yhteydessä peritään pantti (rinkka ja liina) ja se palautetaan, kun tuote on palautettu asiallisessa kunnossa takaisin.

Jäsenhinta edellyttää MLL Tapaninkylän paikallisyhdistyksen jäsenyyttä. Vuokraajan tulee pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä ja antaa yhteystietonsa MLL:n Tapaninkylän paikallisyhdistyksen vastuuhenkilölle. Yrityksiltä peritään laskutuslisä.

Varmista tarvikkeiden varaus ja saatavuus hyvissä ajoin.

Vuokraustiedustelut:

tapaninkylanyhdistys(@)mll.fi

Deuter-kantorinkka
Emma-matkasänky
Emma-matkasängyn patja
Emma-matkasänky kantokassissaan
Kantoliina

Kantorinkka

Deuter Kid Comfort II on Saksan TUV-GS-turvaluokiteltu lastenkantorinkka viiden pisteen turvavyöllä. Hengittävä ja pehmustettu selkäosa, säädettävä Vari Quick-kantojärjestelmä, kaksi tavarataskua. Korkeussäätö lapsen istuimessa. Väri: sininen. Paino: n. 2250 g. Lisävarusteena: aurinko-/sadesuoja.

Vuokrahinnat:

• 10 €/vko MLL:n jäsen ja 12 €/vko muille + pantti 30 €
  • 30 €/kk MLL:n jäsen ja 40 €/kk muille + pantti 30 €

Matkasänky

Emma-matkasänky on näppärä apu lyhyillä tai pidemmilläkin reissuilla vauvan tai taaperon kanssa. Sängyn koko 125 cm x 65 cm ja korkeus 74 cm. Sängyn saa näppärästi kasaan ja mukana tulee kantokassi. Sänkyyn kuuluu myös ohut patja.

Vuokrahinnat:

• 5 €/krt MLL:n jäsen ja 10 €/krt muille, vuokra-aika 2 viikkoa
  • Ei panttia

Kantoliina

Ruskea Me&Mama kudottu kantoliina,

100% luomupuuvillaa, pituus noin 4,8m. Koko 6, joka sopii useimmille.

Vuokrahinta

• 3€/viikko MLL jäsen ja 5€/ viikko muille
  • Ei panttia

Tue toimintaamme ja liity jäseneksi