Vuokraustoiminta

Yhdistyksemme vuokraa kantorinkkaa.

Tuotteen vuokra maksetaan aina etukäteen koko sovitulta vuokra-ajalta. Lisäksi vuokrauksen yhteydessä peritään pantti ja se palautetaan, kun tuote on palautettu asiallisessa kunnossa takaisin.

Jäsenhinta edellyttää MLL Tapaninkylän paikallisyhdistyksen jäsenyyttä. Vuokraajan tulee pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä ja antaa yhteystietonsa MLL:n Tapaninkylän paikallisyhdistyksen vastuuhenkilölle. Yrityksiltä peritään laskutuslisä.

Varmista tarvikkeiden varaus ja saatavuus hyvissä ajoin.

Vuokraustiedustelut:

tapaninkylanyhdistys(@)mll.fi

Deuter

Kantorinkka

Deuter Kid Comfort II on Saksan TUV-GS-turvaluokiteltu lastenkantorinkka viiden pisteen turvavyöllä. Hengittävä ja pehmustettu selkäosa, säädettävä Vari Quick-kantojärjestelmä, kaksi tavarataskua. Korkeussäätö lapsen istuimessa. Väri: sininen. Paino: n. 2250 g. Lisävarusteena: aurinko-/sadesuoja.

Vuokrahinnat:

• 10€/vko MLL:n jäsen ja 12€/vko muille + pantti 30€
  • 30€/kk MLL:n jäsen ja 40€/kk muille + pantti

Tue toimintaamme ja liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi ja lukea lisää jäsenyyden eduista täältä: https://liityjaseneksi.mll.fi/

Huom. Hae yhdistystä Tapaninkylä nimellä

Tervetuloa mukaan joukkoomme!