voimaannuttava äiti-tytär ryhmä

MLL Tapaninkylän yhdistys järjestää toivotun voimaannuttavan  äiti-tytär -ryhmäN 20.3.-24.4.2019, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuoden 2018 alkupuolella Tapanilassa. Tervetuloa nyt mukaan!

Ryhmä järjestetään Tapanilassa, Liiketie 21:ssä, 6 kertaa keskiviikkoisin 20.3.-24.4.2019 välisenä aikana klo 18.00-19.30.

Vanhemman ja alakoululaisen vahva suhde on avuksi tulevaa murrosikää silmällä pitäen. "Minulla oli mielessäni pitkään ajatus siitä, että alakouluikäisten ja vanhemman yhteyttä olisi tärkeää vahvistaa ennen murrosiän karikoita. Niin yhteys säilyy hyvänä murroiässäkin, " sanoo koululainen-vanhempi -ryhmän ideoija ja vertaisohjaaja Sanna Hiltunen, itsekin alakoululaisen äiti.

Kerroilla tarjotaaan äidille ja 7-12 -vuotiaille tyttärelle yhteinen virkistävä ja/tai rentouttava hetki arjen keskellä. Ryhmässä tehdään erilaisin toiminnallisin, taiteen ja luovan tanssin menetelmin harjoitteita parityönä, pääosassa on vahvistaa vanhemman ja lapsen yhteyttä. Ryhmään mahtuu 8 paria. Kurssimaksu on 60.00 euroa/pari.

Ryhmän ohjaajina toimivat tanssija-pedagogi (BA) Sonja Elonen, Psykoterapeutti (ET) Jonna Lehtosaari ja vapaaehtoiset vertaisohjaajat Sanna Hiltunen ja Katja Varis.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu MLL Tapaninkylän yhdistyksen Verkkokaupassa

Kerrankin yhteistä aikaa!

Lasten harrastuksissa lapsia viedään ja tuodaan harrastuksiin. Koululainen-vanhempi -ryhmä tarjoaa nyt mahdollisuuden vanhemman ja lapsen yhteiseen aikaan, ja rauhalliseen kohtaamiseen arjen keskellä.

Kuuden kerran ryhmään tärkeänä osana kuuluu vanhemman ja lapsen parityöskentely erilaisten kirjallisten ja luovien harjoitteiden kautta, sekä luova liikeilmaisu. Luovan liikkeen kerrat pitää tanssipedagogi Sonja Elonen. Itsetunnosta ja Itsetuntemuksesta alustaa yhdellä kerralla psykoterapeutti (ET) Jonna Lehtosaari. Jokaisen kerran päätteeksi pidetään loppurentoutus.

Aiempi uutinen keväältä 2018 ensimmäisestä äiti-tytär -ryhmästä:

Äiti-tytär -ryhmässä etsittiin yhteisiä vahvuuksia