Syyskarkelot 29.10.2017

klikkaa kuvaa suuremmaksi

Syyskarkeloissa juhlistetaan Tapaninkylän MLL:n 25-vuotistaivalta!

Järjestämme jo perinteeksi muodostuneen lastentarvikkeiden ja vaatteiden kirpputorin sekä juhlistamme kyläläisten kera juhlavuottamme tarjoamalla tapahtumassa lapsille esityksiä ja viihdykettä.

mm. taikuri Markus Tervo ja Posetiivari Matti Pasanen

Tapahtuma järjestetään Suutarilan ala-asteella, seulastentie 11, Helsinki.

Tapahtumassa on myös MLL:n kahvio, josta voi ostaa suolaisia sekä makeita herkkuja.

Kirpputorilla myynti tapahtuu klo 10.00-12.50 Myyjien suositellaan tulevaksi paikalle viimeistään klo 9.30 ja laittamaan myyntipöydät ajoissa valmiiksi

MLL Tapaninkylän toiminta on voittoa tavoittelematonta vapaaehtoisten ylläpitämää toimintaa.

NIVEA STIPENDI ÄÄNESTYS:

NIVEAperhetapahtumat-stipendihakemuksia tuli yhteensä 124. Nyt on stipendinsaajien valinnan aika ja se tapahtuu äänestämällä. Yleisö voi äänestää suosikkitapahtumaansa 2.–25.10.2017 Radio Novan verkkosivuilla. Jokainen ääni vaikuttaa.

änestyssivu avautuu maanantaina 2.10. osoitteessa: https://www.radionova.fi/kilpailut/nivea-665

Äänestämällä meitä saamme tapahtumaamme myös pomppulinnan ja toisen esiintyjän.

Myyntipaikan varaus kirpputorille

Kirpputorin Myyntipaikan hinta 20€

MLL Tapaninkylän jäsenhinta* 15€

*Jäsenalennuksen edellytys on, että perheessä on yksi MLL Tapaninkylän aikuisjäsen, jonka jäsenmaksu vuodelta 2017 on maksettu. Jäsenyytesi tarkistetaan. Voit liittyä jäseneksi nyt ja maksamalla jäsenyytesi verkossa saat heti jäsenetusi käyttöön https://liityjaseneksi.mll.fi

PS. Talkoolaisille ilmainen myyntipaikka! Tämäkin tapahtuma toteutetaan talkoovoimin!

Myyntipaikan voit varata Holvi-verkkokaupassamme. Holvi-verkkokauppaan

Myyntipaikka maksetaan varauksen teon yhteydessä, jolloin ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen myyjäksi sekä talkootyöhön, ei pöytämaksua

Talkooryhmä on täynnä!

Voit ilmoittautua jonoon lähettämällä viestiä tapaninkylan.yhdistys( a ) mll.fi