Nuorisotyö

Hei sinä 

Tiesitkö että MLL:n paikallisyhdistyksissä on mahdollista järjestää monenlaista toimintaa alle 18-vuotiaille. Yhdistys voi esimerkiksi järjestää nuorille suunnattuja tapahtumia ja tilaisuuksia, edistää nuorten asioita paikallisella tasolla tai tarjota nuorille mahdollisuuden tulla mukaan vapaaehtoistyöhön. 

Kaipaisimme juuri sinua ja apuasi. Mannerheimin lastensuojeluliitto Tapaninkylän paikallisyhdistyksessä kehitetään nuorisotyötä ja haluaisimme kuulla oman paikkakunnan nuoria ja teidän ideoitanne.  Ja teidän toiveidenne mukaisesti  järjestää teille suunnattuja tapahtumia ja tilaisuuksia kanssanne.  

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys on perustettu vuonna 1992 ja sen toimialueena on pääsääntöisesti Tapaninkylän, Tapaninvainion, Tapanilan, Siltamäen ja Suutarilan kaupunginosien muodostama alue Koillis-Helsingissä. Yhdistyksellä on noin 400 jäsentä. 

 

Haluatko kertoa toiveesi tai ideasi MLL Tapaninkylän nuorisotyöhön liittyen?Onko mielessäsi jokin tapahtuma tai  tilaisuus jonka voisimme yhdessä järjestää?Myös ihan hulluimmat ideat otetaan vastaan. Voit jättää viestisi nimellä tai nimettömänä. Jos haluat mukaan toimintaan ja toivot että sinulle vastataan myös henkilökohtaisesti sähköpostilla, jätäthän sähköpostiosoitteesi.

Kiitos tuhannesti arvokkaaasta palautteestasi!

Kaikkiin lomakkseen kohtiin ei ole pakko vastasta, voit siis jättää kohtia tyhjiksikin