Musiikkileikkikoulut

lmoittautuminen kevätkaudelle 2019 on alkanut

Musisoinnin riemua MLL Tapaninkylän muskarissa!

Tervetuloa kokemaan rytmien riemua ja musiikillisia elämyksiä! Tunneilla lauletaan, soitetaan, leikitään ja tutustutaan toisiin lapsiin sekä vanhempiin.

Muskaritoimintaa järjestetään keväällä 2019 tiistai-iltaisin ja keskiviikkoaamuisin Suutarilan nuorisotalolla (Seulastentie 11, Suutarilan kirjaston vieressä). Kausi alkaa viikolla 5 (ti 29.1. ja ke 30.1.). Ryhmät kokoontuvat kevään aikana 14 kertaa. Viikolla 8 ei ole opetusta.

Uutuutena vuoden 2019 alusta MLL Tapaninkylän yhdistys tarjoaa mahdollisuuden ukulelen alkeisiin tiistaina klo 18.30.

Ryhmät:

ti klo 16:45-17:15 Sisarukset (ei ikärajaa)

ti klo 17:20-17:50 Taaperot (noin 1v.-2,5v.)

ti klo 17:55-18:25 Muksut (noin 2v.-4v.)

ti klo 18:30-19:00 Soitinryhmä: Ukulele (noin 5v.-7v.)

ke klo 09:50-10:20 Taaperot (noin 1v.-2,5v.)

ke klo 10:25-10:55 Sisarukset (ei ikärajaa)

ke klo 11:00-11:30 Vauvat (alle 1-vuotiaat)

Huom!

Muihin ryhmiin osallistutaan aikuisen kanssa, paitsi ukulele-ryhmään.

Sisarusryhmäänkin voi osallistua yksittäisen lapsen kanssa, ilman sisarusta. Tähän on oma linkkinsä ilmoittautumisjärjestelmässä. Vastaavasti sisarukset voivat osallistua muihinkin kuin sisarusryhmiin (sisarusryhmän hinnalla).

Mikäli kaipaat lisätietoja tai sinulle sopivaa ryhmää ei löydy, ota yhteyttä yhdistyksen muskarivastaava Mari Ryynäseen: ryynanenmaril(at)gmail.com.

Ilmoittautuminen:

Ryhmiin ilmoittaudutaan holvi-järjestelmän kautta osoitteessa https://holvi.com/shop/mlltapaninkyla/section/muskarit-kevat-2019/. Ilmoittaudu omalla (huoltajan) nimellä, lapsen nimeä kysytään omassa kentässään. Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ryhmä voidaan perua, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Ryhmän perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille ja osallistumismaksut palautetaan ilmoittautujille. Oppilaiden yksittäisiä poissaoloja ei korvata.

Yksittäiset tunnit saattavat peruuntua esimerkiksi ohjaajan sairastumisen tai muun äkillisen esteen vuoksi. Mikäli yrityksestä huolimatta yhdistys ei ole onnistunut järjestämään ohjaajalle sijaista, kertaluontoista tuntia ei yleensä korvata. Lukukauden oppitunneista yksi voidaan korvata yhteisellä tapahtumalla, esimerkiksi juhlalla tai konsertilla.

Harrasteryhmiin osallistuvat lapset on vakuutettu tapaturmien varalta vakuutusyhtiö Lähitapiolassa. Harrasteryhmiin osallistuvien aikuisten (yli 20-vuotiaiden) tulee huolehtia itse vakuutusturvastaan osallistuessaan yhdistyksen toimintaan.

Hinnat kevätlukukaudelle 2019:

Jäsenhinta

Normaalihinta

Muskari/Ukulele

70 EUR

/lapsi

Sisarusryhmä

120 EUR

/perhe

Jäsenhinta ja alennuskoodi HUOM!

Jäsenhinnan edellytys on että perheessä on yksi MLL Tapaninkylän aikuisjäsen, jonka jäsenmaksu vuodelta 2018 on maksettu. Alennuksen saa mainitsemalla ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodin ”muskarijasen”.

Tue toimintaamme ja liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi ja lukea lisää jäsenyyden eduista täältä: https://liityjaseneksi.mll.fi/

Huom. Hae yhdistystä Tapaninkylä nimellä

Tervetuloa mukaan joukkoomme!