Musiikkileikkikoulut

Muutamia paikkoja vielä vapaana!

Musisoinnin riemua MLL Tapaninkylän muskarissa!

Tervetuloa kokemaan rytmien riemua ja musiikillisia elämyksiä! Tunneilla lauletaan, soitetaan, leikitään ja tutustutaan toisiin lapsiin sekä vanhempiin.

Muskaritoimintaa järjestetään syksyllä 2019 tiistai-iltaisin ja keskiviikkoaamuisin Suutarilan nuorisotalolla (Seulastentie 11, Suutarilan kirjaston vieressä). Kausi alkaa viikolla 36 (ti 3.9. ja ke 4.9.). Ryhmät kokoontuvat kevään aikana 12 kertaa. Viikolla 42 ei ole opetusta. Kurssin loppuun on varattu kaksi korvauskertaa mahdollisten peruutusten varalle (vko 49 ja 50). Peruutukset ilmoitetaan sähköpostilla.

Keväällä 2019 alkanut Ukulele jatkuu jatkokurssilla sekä uudella alkeisryhmällä.

Ryhmät:

ti klo 17:20-17:50 Muksut (2-4-vuotiaat

• RYHMÄ TÄYNNÄ! Sisarusryhmiin voi ilmoittautua myös ilman sisarusta.

ti klo 17:55-18:25 Soitinryhmä: Ukulelen alkeet (noin 5-7-vuotiaat)

ti klo 18:30-19:00 Soitinryhmä: Ukulele jatkokurssi (alkeiskurssin käyneille tai alkeet osaaville)

ke klo 09:50-10:20 Taaperot (noin 1-3-vuotiaat)

ke klo 10:25-10:55 Sisarukset (ei ikärajaa)

Huom!

Muihin ryhmiin osallistutaan aikuisen kanssa, paitsi ukulele- ja lauluryhmiin.

Sisarusryhmäänkin voi osallistua yksittäisen lapsen kanssa, ilman sisarusta. Tähän on oma linkkinsä ilmoittautumisjärjestelmässä. Vastaavasti sisarukset voivat osallistua muihinkin kuin sisarusryhmiin (sisarusryhmän hinnalla).

Mikäli kaipaat lisätietoja tai sinulle sopivaa ryhmää ei löydy, ota yhteyttä yhdistyksen sähköpostin kautta TapaninkylanYhdistys(a)mll.fi.

Opettajana toimii kevään 2019 tapaan Hanna Shemeikka hanna.shemeikka(at)khmusiikki.fi

Ilmoittautuminen:

Ryhmiin ilmoittaudutaan holvi-järjestelmän kautta osoitteessa https://holvi.com/shop/mlltapaninkyla/section/muskarit-syksy-2019/. Ilmoittaudu omalla (huoltajan) nimellä, lapsen nimeä kysytään omassa kentässään. Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ryhmä voidaan perua, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi viikkoa ennen ryhmän alkua. Ryhmän perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille ja osallistumismaksut palautetaan ilmoittautujille. Ryhmiä saatetaan myös joutua yhdistelemään. Oppilaiden yksittäisiä poissaoloja ei korvata.

Yksittäiset tunnit saattavat peruuntua esimerkiksi ohjaajan sairastumisen tai muun äkillisen esteen vuoksi. Mikäli yrityksestä huolimatta yhdistys ei ole onnistunut järjestämään ohjaajalle sijaista, kertaluontoista tuntia ei yleensä korvata. Lukukauden oppitunneista kaksi voidaan korvata kauden päätyttyä viikoilla 49 ja 50 normaaleihin kurssiaikoihin.

Harrasteryhmiin osallistuvat lapset on vakuutettu tapaturmien varalta vakuutusyhtiö Lähitapiolassa. Harrasteryhmiin osallistuvien aikuisten (yli 20-vuotiaiden) tulee huolehtia itse vakuutusturvastaan osallistuessaan yhdistyksen toimintaan.

Hinnat syyslukukaudelle 2019:

JäsenhintaNormaalihinta
Muskari/Ukulele65 EUR85 EUR
Sisarusmuskari/-ukulele115 EUR135 EUR

Jäsenhinta ja alennuskoodi HUOM!

Jäsenhinnan edellytys on että perheessä on yksi MLL Tapaninkylän aikuisjäsen, jonka jäsenmaksu vuodelta 2019 on maksettu. Alennuksen saa mainitsemalla ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodin ”muskarijasen19”.

Tue toimintaamme ja liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi ja lukea lisää jäsenyyden eduista täältä: https://liityjaseneksi.mll.fi/

Huom. Hae yhdistystä Tapaninkylä nimellä

Tervetuloa mukaan joukkoomme!