Vuoden 2014 tapahtumia

Alueen yhdistysten yhteistyönä järjestettävän Suutarilan Tonttupolun 10-vuotisjuhlavuonna MLL avusti perheitä askartelemaan joulukoristeita joulun odotuksen iloksi.
Markkinameininkiä syyskirppiksellä Suutarilan palvelukeskuksella 2.11.2014
SiSu-päivänä 6.9.2014 LP Jalopeuran pihalla askarreltiin luonnonmateriaaleista syyskransseja.
”Aikamatka keskiaikaan” lasten kierroksella Helsingin Pitäjän Kirkonkylässä 25.8.2014 "nimismiehen vaimo Sigrid” kertoi keskiajasta ja tutustutti osallistujia satojen vuosien takaiseen elämään Kirkonkylässä. Neuvokkaiden lasten ansiosta löydettiin myös lopulta nimismiehen kadottamat verorahat.
Vuonna 2014 suojatiepäivystys järjestettiin ti 12.8 - 15.8.2014 Siltamäen ala-asteen, Suutarilan ala-asteen, Töyrynummen ala-asteen, Immolantien sivukoulun, Tapanilan ala-asteen ja Hiidenkiven ala-asteen läheisyydessä. Paikallisena yhteistyökumppanina olivat Lions Club Helsinki Siltamäki ja Suutarinkoti. Pienten koululaisten koulun alkua oli suojatiepäivystäjinä turvaamassa yhteensä noin 25 vapaaehtoista.
MLL:n liittokokouksessa Turussa kesäkuussa 2014 tehtiin paljon viisaita päätöksiä.
Ala-asteen päättäviä kuudesluokkalaisia muistettiin stipendein 31.5.2014.
MLL Tapaninkylän oma maskotti pääsi ensimmäistä kertaa tapaamaan lapsia Kevättempauksessa 26.5.2014. - Onni löytyy arjesta.
Isabella kylvi siemeniä MLL Tapaninkylän kojulla Mosa Herää-tapahtumassa 4.5.2014.
Keväällä 2014 MLL Tapaninkylällä oli avointa perhekahvilatoimintaa Kesannon, Linnunradan ja Tervapääskyn leikkipuistoissa. Vappuhulinoihin valmistauduttiin itse tehdyillä päähineillä.
Kevätkirppiksellä 23.3.2014 tehtiin hyviä löytöjä, tavattiin tuttuja ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. Kirppistä täydensi Pienestä pitäen-nettikaupan esittely ja kirjaston lapsiasiakkaisiin keskittynyt päivä.
Pienestä pitäen-puuhastelua kirppiksen lomassa 23.3.2014
25.1.2014 LP Kurranummessa Liikenneturvan kouluttaja alusti keskustelutilaisuuden lasten liikenneturvallisuudesta:
Millaiset turvaistuimet ovat hyviä ja miten ne tulisi asentaa? Kuinka liikenteessä liikutaan alle kouluikäisten kanssa? Miten lasta tulisi opastaa liikenneturvallisuuteen?

Tapahtumia vuonna 2014