Kidz' English club

Uutuus tällä alueella!

Kidz' English Club

Uutuus tällä alueella! Kidz’ English Club on alle kouluikäisille tarkoitettu leikkikerho, jossa lapsi saa ensikosketuksen englannin-kieleen laulun, leikin, tanssin, tarinoiden, askartelun ja muun hauskanpidon lomassa. Aiempaa englannin kielen osaamista ei tarvita.

Kerhon vetäjänä toimii Nina Alexander. Nina on kokenut, energinen ja innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, jolla on 20 vuoden kokemus englannin opettamisesta kansainvälisessä ympäristössä. Nina puhuu ja ymmärtää myös Suomea hyvin.

”A place where learning is fun! Come sing, dance and craft in English.”

Kerho järjestetään leikkipuisto Kurranummen (Kotinummentie 51) tiloissa maanantaisin.

Kausi alkaa ma 9.9.2019 ja päättyy ma 2.12.2019.

Kerhoa järjestetään kahdelle ikäryhmälle:

ma klo 17.15-18.00 3-4 vuotiaat
ma klo 18:10-18:55 5-6 vuotiaat

Ryhmät kokoontuvat syksyn aikana 12 kertaa. Syyslomaviikolla vk 42 ei pidetä kerhoa.
Kurssin loppuun on varattu kaksi korvauskertaa mahdollisten peruutusten varalle (vko 50 ja 51).

Peruutukset ilmoitetaan sähköpostilla. Kerhoon osallistutaan ilman vanhempia. Vanhemmat voivat oleskella leikkipuiston tiloissa kerhon keston ajan.

Hinnat syyslukukaudelle 2019:

Kerhon hinta: 87 €, MLL jäsenhinta: 77 €

Jäsenhinta ja alennuskoodi HUOM!
Jäsenhinnan edellytys on että perheessä on yksi MLL Tapaninkylän aikuisjäsen, jonka jäsenmaksu vuodelta 2019 on maksettu. Alennuksen saa mainitsemalla ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodin **tapaninkyla19**.

Tue toimintaamme ja ota jäsenedut heti käyttöön.

Voit liittyä jäseneksi ja lukea lisää jäsenyyden eduista täältä
Huom. Hae yhdistystä Tapaninkylä nimellä
Tervetuloa mukaan joukkoomme!

ILMOITTAUTUMINEN AVATAAN PERJANTAINA 16.8.2018 KLO 18.00

verkkokauppaan tästä  Ole ajoissa, sillä ryhmäkoot ovat pienet.

Huom!
Ryhmiin osallistutaan ilman vanhempia. Vanhemmat voivat oleskella leikkipuiston tiloissa kerhon keston ajan.
Mikäli kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä yhdistyksen sähköpostin kautta tapaninkylanyhdistys@mll.fi.
Kerhon ohjaajana toimii Nina Alexander.

Ilmoittautuminen:

Ryhmiin ilmoittaudutaan holvi-järjestelmän kautta tähän tulee Holvin linkki ilmoittautumisiin. Ilmoittaudu omalla
(huoltajan) nimellä, lapsen nimeä kysytään omassa kentässään. Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voi peruuttaa.
Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Ryhmä voidaan perua, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi viikkoa ennen ryhmän alkua. Ryhmän peruuntumisesta
ilmoitetaan sähköpostilla ja osallistumismaksut palautetaan ilmoittautujille. Ryhmiä saatetaan myös joutua
yhdistelemään. Oppilaiden yksittäisiä poissaoloja ei korvata.

Yksittäiset tunnit saattavat peruuntua esimerkiksi ohjaajan sairastumisen tai muun äkillisen esteen vuoksi.

Lukukauden kerroista kaksi voidaan korvata kauden päätyttyä viikoilla 50 ja 51 normaaleihin kurssiaikoihin.

***Perhekahvilavetäjät oikeutettuja -50% alennukseen*** Ota yhteyttä ennakkoon!