Toiminta

MLL Tapaninkylän paikallisyhdistys järjestää monenlaista toimintaa alueen lapsiperheille ja nuorille. Otamme myös mielellämme vastaan ideoita ja ehdotuksia paikallisyhdistyksen toiminnan kehittämiseksi. Toiminta on kaikille avointa, mutta liittymällä yhdistyksen jäseneksi saa alennusta kerho- ja kurssihinnasta.

Toiminnan ytimessä ovat eri leikkipuistoissa toimivat perhekahvilat, jotka kokoontuvat viikottain. Perhekahviloiden oheisohjelma muodostuu kävijöiden toiveista. Tarkempaa tietoa perhekahviloiden toiminnasta löydät täältä.

Tällä hetkellä MLL Tapaninkylä järjestää musiikkileikkikouluja vauva- ja taaperoikäisille, taidekerhoja lapsille sekä suojatiepäivystystä alakoululaisille koulujen alkaessa. Yhdistys järjestää myös perheliikuntaa lapsille ja vanhemmille sekä erilaisia kursseja ja työpajoja eri-ikäisille lapsille sekä heidän vanhemmilleen.

Viikottaisen ohjelman lisäksi yhdistys järjestää vuosittain useita erilaisia tapahtumia, kuten lastenvaate- ja tarvikekirpputoreja, kevättempauksen sekä perhekahviloiden kevätretken. Lisäksi yhdistys vaikuttaa oman kaupunginosan tapahtumissa muiden alueen toimijoiden kanssa. Kuvia aiemmista tapahtumista löytyy kuvagalleriasta.