Tulossa toivottu voimaannuttava koululainen-vanhempi -ryhmä 20.3.-24.4.2019

29.12.2018

MLL Tapaninkylän yhdistys on järjestämässä paljon toivottua koululainen-vanhempi- ryhmää (aiemmin äiti-tytär -ryhmä) 20.3.-24.4.2019, joka järjestettiin vuoden 2018 alkupuolella Tapaninkylän alueella ensimmäistä kertaa.

Ryhmä järjestetään 6 kertaa keskiviikkoisin 20.3.-24.4.2019 välisenä aikana klo 18.00-19.30. Tervetulleita mukaan ovat isät tai äidit alakoululaisten poikiensa tai tyttäriensä kanssa. Paikka on vielä varmistamatta, mutta se tulee sijaitsemaan Tapanilassa. 

Vanhemman ja alakoululaisen vahva suhde on avuksi tulevaa murrosikää silmällä pitäen. "Minulla oli mielessäni pitkään ajatus siitä, että alakouluikäisten ja vanhemman yhteyttä olisi tärkeää vahvistaa ennen murrosiän karikoita. Niin yhteys säilyy hyvänä murroiässäkin, " sanoo koululainen-vanhempi -ryhmän ideoija ja vertaisohjaaja Sanna Hiltunen, itsekin alakoululaisen äiti.

 

Kerrankin yhteistä aikaa!

 

Lasten harrastuksissa lapsia viedään ja tuodaan harrastuksiin. Koululainen-vanhempi -ryhmä tarjoaa nyt mahdollisuuden vanhemman ja lapsen yhteiseen aikaan, ja rauhalliseen kohtaamiseen arjen keskellä. 

Kuuden kerran ryhmään tärkeänä osana kuuluu vanhemman ja lapsen parityöskentely erilaisten kirjallisten ja luovien harjoitteiden kautta, sekä luova liikeilmaisu. Luovan liikkeen kerrat pitää tanssipedagogi Sonja Elonen. Itsetunnosta ja Itsetuntemuksesta alustaa yhdellä kerralla psykoterapeutti (ET) Jonna Lehtosaari. Jokaisen kerran päätteeksi pidetään loppurentoutus. 

 

Aiempi uutinen keväältä 2018 ensimmäisestä äiti-tytär -ryhmästä: 

Äiti-tytär -ryhmässä etsittiin yhteisiä vahvuuksia

 

Ilmoittautuminen avataan tammikuussa ja siitä tullaan tiedottamaan lähempänä. 

Isän ja pojan yhteistä aikaa
Isän ja pojan yhteistä aikaa