Yhteistyökumppaneiden ALD Automotiven ja Siltamäen Lionsien kanssa turvattiin yhdessä pienten koulutietä 9.-10.8.2018

10.8.2018

 

 #koulutienturvaaja #mylife #Lions Club Helsinki Siltamäki #ALD Automotive

MLL Uudenmaan organisoimassa suojatiepäivystyksessä vapaaehtoiset päivystivät heijastinliivit yllään koulujen läheisyydessä lasten saapuessa kouluun. Tarkoituksena oli kiinnittää tiellä liikkuvien huomio ja varmistaa koululaisten turvallinen kadunylitys. 

Tänäkin vuonna MLL Tapaninkylän yhdistyksen alueella päivystettiin usealla koululla, muun muassa Siltamäen, Suutarinkylän ja Tapanilan ala-asteiden tuntumassa. 

Yhteistyökumppanimme ALD Automotive Suomi halusi lahjoittaa tänä syksynä alueen ekaluokkalaisille keltaiset heijastinliivit pienten koulutietä turvaamaan. Sen lisäksi yrityksen henkilöstöä oli tekemässä arvokasta vapaaehtoistyötä ala-asteiden suojateiden yhteydessä. 

Lions Club Helsinki Siltamäen päivystäjät olisivat monivuotiseen tuttuun, turvalliseen ja leppoisaan tapaan päivystämässä myös. Suojatiepäivystäjät tervehtivät autoilijoita ja jalankulkijoita, ja olipa joku autoilija iloisesti peukutellut ja vilkutellut kiitokseksi tärkeästä työstä, kertoo Lionsien vapaaehtoinen päivystäjä. 

Tänäkin vuonna pienet koululaiset saatiin turvallisesti saateltua koulutielle ja toivottavasti kampanja lisää varovaisuutta myös tulevaisuudessa kouluteiden yhteydessä. 

 

Suuri kiitos yhteistyökumppaneille!

ALD Automotive Suomen vapaaehtoiset päivystivät suojatietä Siltamäen ala-asteen kohdalla
ALD Automotive Suomen vapaaehtoiset päivystivät suojatietä Siltamäen ala-asteen kohdalla
Siltamäen Lionsit ovat monivuotinen yhteistyökumppanimme suojatiepäivytyksessä
Siltamäen Lionsit ovat monivuotinen yhteistyökumppanimme suojatiepäivytyksessä