Luovan tanssin -ryhmä 7-11-vuotiaille 9.1.-6.3.2019

7.1.2019

MLL Tapaninkylän yhdistys järjestää luovan tanssin toisen ryhmän 7-11-vuotiaille koululaisille keväällä 2019. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 9.1.-6.3.2019 klo 17.45–18.30, 6 kertaa leikkipuisto Kurranummen tiloissa, Tapanilassa. Keskiviikkoina 16.1, 13.2. sekä hiihtolomaviikolla 20.2. ei tanssikertaa.

Ohjaajana toimii tanssitaiteilija/-pedagogi Sonja Elonen (Trinity Laban London; Bachelor of Arts, Savonia amk; tanssinopettajaopiskelija). Osallistumismaksu 50,00 euroa MLL:n jsenille, 60 euroa ei-jäsenille.

Luovan tanssin tunti on rento ja hauska 45 minuuttinen. Ryhmäkerrat sisältävät alkulämmittelyn, tanssillisen osuuden ja loppurentoutumisen. Luova tanssi on luonnollista tanssillista ilmaisua, joka lähtee liikkujasta itsestään ja on energisoivaa, itsetuntoa sekä itsetuntemusta vahvistavaa. Luova tanssi ei rajoitu tietyn tanssitekniikan opetteluun, vaan pääasiana on jokaisen oma vapaasti tuottama liike.

Luovan tanssin ryhmä on tarkoitettu kaikille 7-11-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat löytää liikkeen ja liikkumisen iloa. Aiempia taitoja ei tarvita. Paikkana on leikkipuisto Kurranummen sali, Kotinummentie 51, Tapanila.

Ilmoittautuminen verkkokaupassa MLL Tapaninkylän yhdistys

Osallstumismaksu 60,00 euroa ei-jäsenille

MLL Tapaninkylän jäsenhinta 50,00 euroa  alennuskoodilla: MLLJASEN

 

Lisätiedot

MLL Tapaninkylän yhdistyksen harrastusryhmiin ilmoittaudutaan Holvi-järjestelmän kautta. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli oppilas on sairauden vuoksi estynyt osallistumaan tunnille vähintään neljän viikon ajan, voidaan osallistumismaksusta hyvittää osallistumiskertoja vastaava summa lääkärintodistusta vastaan.

Ryhmä voidaan perua, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Ryhmän perumisesta ilmoitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille ja osallistumismaksut palautetaan ilmoittautujille.

Yksittäiset tunnit saattavat peruuntua esimerkiksi ohjaajan sairastumisen tai muun äkillisen esteen vuoksi. Mikäli yrityksestä huolimatta yhdistys ei ole onnistunut järjestämään ohjaajalle sijaista, kertaluontoista tuntia ei yleensä korvata.

Harrasteryhmiin osallistuvat lapset on vakuutettu tapaturmien varalta vakuutusyhtiö Lähitapiolassa.

Luova tanssi on energisoivaa ja itsetuntemusta vahvistavaa
Luova tanssi on energisoivaa ja itsetuntemusta vahvistavaa
Ohjaajana toimii tanssitaiteilija/-pedagogi Sonja Elonen
Ohjaajana toimii tanssitaiteilija/-pedagogi Sonja Elonen